Barfiets? Bakfiets? Barfiets?


Wijnbar

onze barfiets wordt omgetoverd tot een fijne wijnbar met een leuke collectie wijnen, met de nodige professionele uitleg, volledig aangepast aan uw smaak...

Bubbelbar

Iets te vieren?
Dat vraagt om bubbels. Ben je op zoek naar Champagne, Cava, Prosecco of ...?
Onze barfiets zorgt voor een bubbelend glas in je hand en een fijne bediening, bijvoorbeeld een leuke bubbel na je huwelijksviering of de opening van je nieuwe zaak?

...bar

Wijn, schuimwijn, Gluhwein, GIN/TONIC, ...  of een een eigen idee of voorstel, wij luisteren naar u, uw ideeën en mogelijkheden en samen zorgen we voor een leuk concept... veel is mogelijk en telkens luisteren wij naar uw wensen...

Bediening

Barman Jurgen schenkt de heerlijke wijnen uit op perfect temperatuur in het perfect glas. Afwassen doen we zelf... Bediening nodig buiten onze truck? Zeker vermelden in je offerte aanvraag.

Extra's

Receptietafels, parasols, ... iets anders extra. Laat het ons weten bij uw offerte aanvraag en we zoeken samen naar een oplossing.

Verplaatsing

De eerste 20km die wij met onze wagen rijden, zijn gratis. Voor iedere extra kilometer betaal je slecht 75 eurocent.

Praktisch

Offerte?

Na de offerte aanvraag kunt u binnen de 2 dagen een voorstel op maat verwachten. Mocht er iets niet duidelijk zijn of hebben wij extra informatie nodig, dan nemen wij eerst zo snel mogelijk contact met u op. Daarna mag u van ons een gedetailleerde offerte verwachten, volledig aangepast aan uw vraag.

Voorschot?

Ben je akkoord met de offerte, dan sturen wij u een betalingsuitnodiging voor een voorschot. Het volledig bedrag betaalt u na het feest of de receptie.

Wat hebben wij nodig?

Onze koelkasten en verlichting hebben graag een beetje van uw electriciteit nodig. Voor al het overige zorgen wij.

Hoeveel plaats?

Onze bakfiets is ongeveer 1m breed, hij kan juist niet door een gewone huisdeur... hou hier eventueel rekening mee mocht je onze barfiets graag binnen plaatsen. Wij kunnen evenwel onze bar volledig aankleden meteen leuke paardenwagen op de achtergrond, een leuk afdak en onze barfiets op de voorgrond. op deze manier is uw bar echt een leuke blikvanger.