Wat zijn onze mogelijkheden?


Wijnbar
per kleur, per land, per druif, per smaak... alle mogelijkheden en variaties zijn mogelijk...
Bubbelbar
Een feestelijke gelegenheid vraagt om bubbels. Ben je op zoek naar Champagne, Cava, Prosecco of iets anders feestelijk.Wij schenken het graag voor u uit.
...bar
Een eigen idee of voorstel, wij luisteren naar u, uw ideeën en mogelijkheden en samen zorgen we voor een leuk concept...

Extra's

Receptietafels, parasols, ... iets anders extra. Laat het ons weten bij uw offerte aanvraag en we zoeken samen naar een oplossing.

Bediening

Barman Jurgen schenkt de heerlijke wijnen uit op perfect temperatuur in het perfect glas. Afwassen doen we zelf... Bediening nodig buiten onze truck? Zeker vermelden in je offerte aanvraag.

Verplaatsing

De eerste 30km die wij met onze wagen rijden, zijn gratis. Voor iedere extra kilometer betaal je slecht 75 eurocent.

Praktisch

Offerte?

Na de offerte aanvraag kunt u binnen de 2 dagen een voorstel op maat verwachten. Mocht er iets niet duidelijk zijn of hebben wij extra informatie nodig, dan nemen wij eerst zo snel mogelijk contact met u op. Daarna mag u van ons een gedetailleerde offerte verwachten, volledig aangepast aan uw vraag.

Voorschot?

Ben je akkoord met de offerte, dan sturen wij u een betalingsuitnodiging voor een voorschot. Het volledig bedrag betaalt u na het feest of de receptie.

Wat hebben wij nodig?

Onze koelkasten en verlichting hebben graag een beetje van uw electriciteit nodig. Voor al het overige zorgen wij.

Hoeveel plaats?

Onze Ford is met zijn ruime afmetingen een opvallende en graag geziene verschijning. De afmetingen zijn 5,7m lang, 2,3m breed en 2,9m hoog. Hou hier rekening mee.